Wilson Learning

Wilson Learning on konsulttiyhtiö, joka toimii yli Suomen lisäksi 50 maassa ja 30 kielellä. Yhtiö täyttää ensi vuonna 50 vuotta. Se on tunnettu erityisesti johtamisen ja myynnin valmennusohjelmistaan. Suomessa Wilson Learning on ollut vuodesta 1990. Wiltrain Oy edustaa Suomessa Wilson Learningin palveluita. Käytettävissämme on yli 800 kollegaa maailman kaikilla mantereilla. Hyödynnämme suomalaisissa ja kansainvälisissä prosesseissamme pedagogisesti laadukkaita ja laajaan käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen pohjautuvia ohjelmia.

Tapamme toimia:

Olemme parhaimmillamme projekteissa, joissa tarvitaan henkilöstön valmennusta eri kielillä eri kulttuureissa. Osaamme sekä perinteisen luokkahuoneopetuksen, että virtuaalivalmennuksen. Viemme opitut asiat käyttäytymisen tasolle ja valmistamme opitun vaikuttavuuden eri menetelmillä. TrainingIndustry.com on palkinnut Wilson Learningin korkeasta laadustaan jo viitenä peräkkäisenä vuonna.

Mitä hyötyjä asiakas saa:

  • Tarpeisiin perustuvat valmennusohjelmat jotka mahdollistavat strategian käytäntöön viennin eri kielillä eri maissa. Räätälöimme asiakkaalle aina sopivan kokonaisuuden.
  • Kustannustehokas toteutus – matka- ja majoituskulut voidaan minimoida eri valmennusratkaisuiden avulla.
  • Vaikuttavuudeltaan pitkäkestoiset ohjelmat myynnin ja esimiestoiminnan tehostamiseen.

Lue lisää: www.wilsonlearning.fi

wilson_video
WL_50th_CMYK