Asiantuntijat

 • Ahti Saari
  Ahti Saari

  Liikkeenjohdon konsultti Ahti Saaren erikoisalaa ovat yrityksen strateginen suunnittelu, LEAN- uusiutuminen, prosessien kehittäminen ja kuvaaminen, laatujohtaminen, ihmisten johtaminen, palkkausjärjestelmät sekä kappaletavarateollisuuden johtaminen.
  Puh. +358 (0)50 533 7838

 • Pekka Salokangas
  Pekka Salokangas

  KTM Pekka Salokangas on taustaltaan kokenut liikkeenjohtaja.  Konsulttina
  hänellä on monipuolinen kokemus muutosjohtamisesta. Tämä tarkoittaa mm. strategiaprosessin fasilitointia, johtamisjärjestelmän kuvaamista ja kehittämisen tukemista. Muutokset jalkautetaan toiminnan tasolla yhdessä kentän ihmisten kanssa.

  Puh +358 (0)400 506059

Yhteistyökumppanit

MINNA SAARI

Minna Saarella on lähes 20 vuoden kokemus valmentamisesta, koulutusten suunnittelusta ja järjestämisestä Hän on toiminut koulutuksen suunnittelu- ja opetustehtävissä Tampereen yliopistossa, Pirkanmaan ammattikorkeakoulussa, Mercuria Business Schoolissa ja MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksessa.

[email protected]
Puh. +358 (0)40 6865 600

PIKKA-MAARIA LAINE

Pikka-Maaria Laine on ohjannut liiketoiminnan strategista kehittämistä lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Hän on myös suunnitellut ja organisoinut kansainvälisiä johtamisvalmennusohjelmia yli kymmenen vuoden ajan. Hänen erityisosaamistaan on valmentaa strategiatyötä siten, että strategiat työstetään vastuualuekohtaisesti ja dialogissa oman organisaation kanssa.

[email protected]
Puh. +358(0)40 707 1961

MIA AITTOLA

Mia Aittola (KTM, Certified Professional Coach) on sisäisen johtajuuden valmentaja, jolla on laaja-alainen kokemus ihmisten ja työyhteisöjen voimavarojen vapauttamisesta sisäiseen kasvuun ja uudistumiseen. Hänen erityisalueensa on ihmisten hyvinvoinnin ja muutosvalmiuksien tukeminen organisaatioiden strategisissa muutosprosesseissa. Hän valmentaa ihmisiä tunnistamaan omia arvojaan, synnyttämään aitoa dialogia sekä johtamaan omaa mieltään ja voimavarojaan. Hän soveltaa myös tietoisen läsnäolon (mindfulness) periaatteita hyvinvoivan ja menestyvän työyhteisön luomiseksi.

[email protected]
www.heartflame.fi
Puh. +358 (0)50 531 1964

ANTERO HALMELA

Antero Halmela on kokenut asiantuntija johtamiseen liittyvissä haasteissa. Kuinka saada johtoryhmä pelaamaan samaan maaliin, millainen on Dream Team menestyksen luojana? Kaiken takana on johdonmukainen johtaminen. Pelisäännöistä sovitaan yhdessä ja niitä toteutetaan kurinalaisesti sekä yksilö- että tiimitasolla.

Puh. +358(0)400 406 051, [email protected]