Kansainvälistyminen

Wiltrain rakentaa kansainvälisen asiantuntijoiden verkoston, jossa paikalliset kokeneet konsultit ja markkinointiviestinnän osaajat auttavat asiakaitamme pääsemään kohdemarkkinoille. Verkostomme resurssit rakentuvat omien verkostoasiantuntijoiden ja heidän kansainvälisten kontaktiensa joukosta.

Tapamme toimia:

Olemme parhaimmillamme projekteissa, joissa yritys on kansainvälistymisen alkutaipaleella  tai silloin kun yrityksen strategia ja markkinaoperaatiot ulkomailla kaipaavat uudelleen suuntaamista.

Kokeneilla konsulteillamme on on kokemusta liiketoiminnan operatiivisesta johtamisesta ympäri maailman:  Skandinavia, UK, Keski-Eurooppa, Kaakkois-Aasia ja Amerikka. He ymmärtävat kohdemarkkinoiden erilaisuuden ja kykenevät sparraamaan asiakkaillemme kilpailukykyisen toimintamallin ja suunnitelmat.

Mitä hyötyjä asiakas saa:

  • Organisaation resursseihin, osaamiseen, tuote/palvelutarjontaan sopivan kansainvälistymisen toimintamallin.
  • Markkinointisuunnitelmat ja emoyhtiön muutos– ja kehitysohjelmien tiekartan
  • Kokemuksellisen oppimisen kansainvälistymisen analyyttiseen ja systemaattiseen suunnitteluun,  johtamiseen sekä markkinaoperaatioiden toteutukseen
  • Kohdemarkkinoiden toimenpiteiden toteutuksessa paikalliset verkostoasiantuntijat tekevät myös operatiivista työtä erillisellä sopimuksella
kansainvalistyminen_border_shadow