Kansainvälistyminen

Wiltrain rakentaa kansainvälisen asiantuntijoiden verkoston, jossa paikalliset kokeneet konsultit ja markkinointiviestinnän osaajat auttavat asiakaitamme pääsemään kohdemarkkinoille. Verkostomme resurssit rakentuvat omien verkostoasiantuntijoiden ja Wilson Learning’in yli 800 konsultin joukosta. Teemme yhteistyötä Clic Correspondents Oy’n yli 200 media- ja viestintäalan ammattilaisen kanssa. Heidän avullaan asiakkaittemme markkinointiviestintä saadaan toimimaan paikallisissa oloissa maasta riippumatta.

Tapamme toimia:

Olemme parhaimmillamme projekteissa, joissa yritys on kansainvälistymisen alkutaipaleella  tai silloin kun yrityksen strategia ja markkinaoperaatiot ulkomailla kaipaavat uudelleen suuntaamista.

Kokeneilla konsulteillamme on on kokemusta liiketoiminnan operatiivisesta johtamisesta ympäri maailman:  Skandinavia, UK, Keski-Eurooppa, Kaakkois-Aasia ja Amerikka. He ymmärtävat kohdemarkkinoiden erilaisuuden ja kykenevät sparraamaan asiakkaillemme kilpailukykyisen toimintamallin ja suunnitelmat.

Verkostoasiantuntijamme täydentävät omalla osaamisellaan toimintamallin suunnittelua. Asiakkaan markkinaoperaatioita Clic Correspondents tukee markkinointiviestinnän keinoin.

Mitä hyötyjä asiakas saa:

  • Organisaation resursseihin, osaamiseen, tuote/palvelutarjontaan sopivan kansainvälistymisen toimintamallin.
  • Markkinointisuunnitelmat ja emoyhtiön muutos– ja kehitysohjelmien tiekartan
  • Kokemuksellisen oppimisen kansainvälistymisen analyyttiseen ja systemaattiseen suunnitteluun,  johtamiseen sekä markkinaoperaatioiden toteutukseen
  • Kohdemarkkinoiden toimenpiteiden toteutuksessa paikalliset verkostoasiantuntijat tekevät myös operatiivista työtä erillisellä sopimuksella
kansainvalistyminen_border_shadow